Mekaniikka­­suunnittelu

Mekaniikkasuunnittelu on Entopin ydinosaamista. Tarkalla suunnittelulla ja yksityiskohtaisella dokumentoinnilla varmistamme onnistuneen lopputuloksen.

Tekninen laskenta

Asiantuntijoidemme laaja kokemus eri teollisuudenaloilta antaa arvokasta näkemystä erilaisista haasteista ja niiden ratkaisuista. Tutustu tarkemmin.

Tuotekehitys

Tuotekehityspalvelumme kattavat kehitysprosessin kaikki osa-alueet konseptoinnista tuotteistukseen. Meillä on laaja kokemus eri teollisuuden aloilta.

Koneturvallisuus

Koneturvallisuus-palveluidemme avulla saamme koneiden ja tuotantolinjojen turvallisuustason vastaamaan voimassa olevia vaatimuksia.  

Vastuullisuus

Vastuullista yritystoimintaa

Vastuullisuus ja ympäristönäkökulmat ovat tänä päivänä entistä merkittävämmässä roolissa kaikessa yritystoiminnassa. Entop tarjoaa asiakkailleen parhaita mahdollisia asiantuntijapalveluita, jotka auttavat kehittämään asiakkaiden liiketoimintaa kestävästi ja vastuullisesti. Erotumme toiminnoissamme positiivisesti muista alan yrityksistä.  

  • Panostamme ammattitaitoiseen ja motivoituneeseen henkilöstöön  
  • Teemme laadukasta ja tuloksellista yhteistyötä 
  • Pyrimme tekniseen edelläkävijyyteen 
  • Huolehdimme asiakastyytyväisyydestä 
  • Toimimme ympäristöystävällisesti 
  • Noudatamme säännöksiä ja määräyksiä 

Vastuullista suunnittelua 

Haluamme vastata asiakkailta tulleeseen tarpeeseen huomioida ympäristönäkökulmat jo suunnitteluvaiheessa. Olemme olleet mukana Lahden kaupungin Green City -hankkeessa ja tehneet merkittävää kehitystyötä vastuullisen suunnittelun näkökulmasta.  

Suunnittelutyössä vastuullisuuden näkökulmaa tulee katsoa hieman laajemmin, sillä todelliset ympäristövaikutukset näkyvät vasta lopullisessa tuotteessa ja sen käytössä. Suunnitteluvaiheessa voimme ottaa huomioon eri komponenttien materiaalit ja näiden valintojen kautta vaikuttaa esimerkiksi lopullisen tuotteen kokoon ja painoon.  

Olemme kehittäneet mekaniikkasuunnittelussa hyödynnettävän työkalun, joka vastaa hyväksi todettuja suunnittelun periaatteita. Vastuullinen suunnittelu on aina myös kustannustehokasta suunnittelua.  

Kaksi miestä ja nainen työskentelevät yhdessä
Mies tekee töitä tietokoneella

”Yksi selkeimmistä vastuullisen suunnittelun toimenpiteistä on vähentää materiaalien määrää. Mitä vähemmän lopputuotteessa on esimerkiksi käytetty terästä, sitä ympäristöystävällisempi se on. Huomioimme suunnittelussa aina tuotteen valmistettavuuden, turvallisuuden ja laadun.”

Aku Arasola, suunnittelupäällikkö, Entop 

Vastuullinen työnantaja 

Pidämme työntekijöistämme aidosti huolta. Entopilla työntekijöilllä on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä työurallaan. Tarjoamme työntekijöillemme kattavat henkilökuntaedut ja meidät tunnetaan hyvästä työilmapiiristä.  

© 2023 Entop Oy