Mekaniikka­­suunnittelu

Mekaniikkasuunnittelu on Entopin ydinosaamista. Tarkalla suunnittelulla ja yksityiskohtaisella dokumentoinnilla varmistamme onnistuneen lopputuloksen.

Tekninen laskenta

Asiantuntijoidemme laaja kokemus eri teollisuudenaloilta antaa arvokasta näkemystä erilaisista haasteista ja niiden ratkaisuista. Tutustu tarkemmin.

Tuotekehitys

Tuotekehityspalvelumme kattavat kehitysprosessin kaikki osa-alueet konseptoinnista tuotteistukseen. Meillä on laaja kokemus eri teollisuuden aloilta.

Koneturvallisuus

Koneturvallisuus-palveluidemme avulla saamme koneiden ja tuotantolinjojen turvallisuustason vastaamaan voimassa olevia vaatimuksia.  

Mekaniikka­­suunnittelu

Tarkasti dokumentoitua mekaniikkasuunnittelua

Mekaniikkasuunnittelu on Entopin ydinosaamista. Tarkalla suunnittelulla ja yksityiskohtaisella dokumentoinnilla varmistamme onnistuneen lopputuloksen. 

Entopin asiantuntijoiden kehittämällä suunnitteluautomaatilla voimme tehostaa suunnitteluprosessia.  

Mekaniikkasuunnittelun palvelukokonaisuus

Entopilla on yli 30 vuoden kokemus mekaanisen puunjalostus-, metalli- ja prosessiteollisuuden mekaniikkasuunnittelusta sekä projektinhallinnasta. Suunnittelumme perustana ovat tuotteen valmistettavuus, turvallisuus ja laatu.  

Teknisen laskennan asiantuntijamme varmistavat tuotteen ominaisuuden ja toimivuuden tarvittavin analyysein. Toteutamme myös turvalliset, tehokkaat sekä tuottavat layout suunnitelmat ja tarjoamme laadukasta osaamista teräsrakennesuunnitteluun.  

Entopin asiantuntijoiden kehittämä suunnitteluautomaatti tarjoaa mahdollisuuden tehostaa eri suunnitteluprosesseja.  

 • Mekaniikkasuunnittelu 
 • Ohutlevysuunnittelu 
 • Layout-suunnittelu 
 • Teräsrakennesuunnittelu 
 • 3D-mallinnus 
 • Mekaaninen simulointi 
 • Varaosakirjat 
 • Huolto-ohjekirjat 
 • Tekninen laskenta 
 • Tuotesuunnitteluun liittyvä konsultointi 
 • Valmistettavuuden optimointi 
 • Tuotekustannusten optimointi 
Mies selaamassa kirjaa

Mekaniikkasuunnittelu on meidän ydinosaamista. Tarkalla suunnittelulla ja yksityiskohtaisella dokumentoinnilla varmistamme onnistuneen lopputuloksen.

Kimmo Pyykkö, Entop Oy

Entop EKO
-mekaniikkasuunnittelu

Entop tarjoaa ensimmäisenä Suomessa ympäristönäkökulmat huomioivaa mekaniikkasuunnittelua. Entop EKO -mekaniikkasuunnittelupalvelussa huomioimme kattavasti mahdollisuudet pienentää suunniteltavan laitteen tai valmistuslinjan ympäristökuormituksia. 

Tarjoamme suunnittelua palveluna

Suunnittelupalvelumme avulla voimme tarjota asiakkaalle lisäresursseja erilaisiin projekteihin. Entopin asiantuntija voi työskennellä osana asiakkaan tiimiä tai olla mukana projektin tietyissä suunnitteluvaiheissa. Palvelumme kattaa suunnittelun koko elinkaaren ja voit hyödyntää asiantuntijoitamme sinulle sopivalla tavalla. 

Valitsemme asiantuntijoistamme asiakkaan tarpeisiin ja projektiin sopivimman suunnittelijan, joka lähtee edistämään projektia yhdessä asiakkaan kanssa. Koko suunnitteluprosessin ajan, asiakkaalla on hyödynnettävissä koko Entopin asiantuntijatiimin tuki.  

Entopin suunnittelupalvelua voit hyödyntää muun muassa näissä: projektin määrittely ja projektisuunnitelma, esiselvitys, mekaniikkasuunnittelu, tuotekehitys, tekninen laskenta, suunnittelu- ja tuotekehitysprojektin johtaminen sekä valmistuksen hankinta.  

Tutustu myös Entopin tarjoamaan, insinööritoimistoille poikkeukselliseen, Mestari ja kisälli -malliin, joka tarjoaa innovatiivisen mahdollisuuden sekä asiakkaalle että alan uusille huippuosaajille.  

Mies ja nainen katsovat suunnitelmaa tietokoneen näytöltä

”Entop on tarjonnut meidän tarpeisiin juuri sopivat resurssit ja palvelut, jotka ovat merkittävästi auttaneet tuoteperheen kehitystyössä.”

Jarmo Vaskelainen, Anstar Oy

Layout-suunnittelua uusiin ja muutoskohteisiin 

Entopin vuosikymmenien kokemus layout- suunnittelusta mahdollistaa turvalliset, tehokkaat ja tuottavat layout suunnitelmat. Ymmärrämme layoutin keskeisen roolin toimivuuden ja tuottavuuden kannalta.  

Suunnittelijoillamme on laaja ja monipuolinen kokemus eri teollisuuden aloilta, joka takaa kustannustehokkaat ratkaisut. Toteutamme niin layout-muutokset kuin greenfield-hankkeet. 

Teräsrakennesuunnittelu 

Entopilla on pitkä kokemus erilaisten teräsrakenteiden suunnittelusta. Olemme mukana projektin jokaisessa vaiheessa alustavasta massoittelusta aina konepajapiirustusten tekemiseen asti. Suunnittelijamme käyvät usein myös paikan päällä tarkastamassa olemassa olevia rakenteita, joko muutostöiden osalta tai uuden rakentuessa. 

Suunnittelemme teollisuuden tarpeisiin teräsrungot, hoitotasot, kulkutiet, tikkaat ja portaat sekä koneiden rungot ja tukirakenteet.

 • Tekninen laskenta 
 • Esisuunnittelu  
 • Teräsrakennesuunnittelu 
 • Mekaniikkasuunnittelu 
 • Lujuuslaskenta ja raportointi 

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä ja kerro meille tavoitteesi. Tarjoamme vuosikymmenten kokemuksella arvokasta näkemystä erilaisista haasteista ja niiden ratkaisemisesta eri teollisuudenaloilla.

Kimmo Pyykkö

Aluepäällikkö, Tampere

+358 44 369 7071

kimmo.pyykko@entop.fi

Tutustu myös

© 2023 Entop Oy