Mekaniikka­­suunnittelu

Mekaniikkasuunnittelu on Entopin ydinosaamista. Tarkalla suunnittelulla ja yksityiskohtaisella dokumentoinnilla varmistamme onnistuneen lopputuloksen.

Tekninen laskenta

Asiantuntijoidemme laaja kokemus eri teollisuudenaloilta antaa arvokasta näkemystä erilaisista haasteista ja niiden ratkaisuista. Tutustu tarkemmin.

Tuotekehitys

Tuotekehityspalvelumme kattavat kehitysprosessin kaikki osa-alueet konseptoinnista tuotteistukseen. Meillä on laaja kokemus eri teollisuuden aloilta.

Koneturvallisuus

Koneturvallisuus-palveluidemme avulla saamme koneiden ja tuotantolinjojen turvallisuustason vastaamaan voimassa olevia vaatimuksia.  

Tuotekehitys

Tuotekehitys teollisuuden tarpeisiin 

Tuotekehityspalvelumme kattavat kehitysprosessin kaikki osa-alueet aina konseptoinnista tuotteistukseen. Asiantuntijoillamme on vuosikymmenten kokemus teollisuuden eri aloilta. 

Vastuullista tuotekehitystä 

Entopin asiantuntijoilla on useamman vuosikymmenen kokemus teollisuuden eri aloilta. Kokemus ja monialainen asiantuntemus luovat vahvan pohjan tuotekehityspalveluillemme.  

Toteutamme tuotekehityksen palveluitamme vastuullisen suunnittelun periaatteiden mukaisesti. Ammattitaitoisen tuotekehityksen ja suunnittelun avulla luomme asiakkaillemme säästöjä niin kustannuksiin, aikaan kuin pidemmällä aikavälillä ympäristöön vaikuttavia materiaalisäästöjä.  

  • Konseptointi
  • Esisuunnittelu 
  • Mekaniikkasuunnittelu 
  • Tekninen laskenta 
  • Muotoilu ja käytettävyys (yhteistyökumppanin kautta) 
Kaksi miestä ja nainen työskentelevät yhdessä

”Entop on tarjonnut meidän tarpeisiin juuri sopivat resurssit ja palvelut, jotka ovat merkittävästi auttaneet uuden tuoteperheen kehitystyössä. Alkuperäisen tavoitteen saavutettuamme olemme halunneet jatkaa yhteistä tuotekehitysprojektia.”  

Jarmo Vaskelainen, Anstar Oy 

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä ja kerro meille tavoitteesi. Tarjoamme vuosikymmenten kokemuksella arvokasta näkemystä erilaisista haasteista ja niiden ratkaisemisesta eri teollisuudenaloilla.

Tuomo Kuusi

Aluepäällikkö, Helsinki

+358 50 409 3704

tuomo.kuusi@entop.fi

Tutustu myös

© 2023 Entop Oy