Mekaniikka­­suunnittelu

Mekaniikkasuunnittelu on Entopin ydinosaamista. Tarkalla suunnittelulla ja yksityiskohtaisella dokumentoinnilla varmistamme onnistuneen lopputuloksen.

Tekninen laskenta

Asiantuntijoidemme laaja kokemus eri teollisuudenaloilta antaa arvokasta näkemystä erilaisista haasteista ja niiden ratkaisuista. Tutustu tarkemmin.

Tuotekehitys

Tuotekehityspalvelumme kattavat kehitysprosessin kaikki osa-alueet konseptoinnista tuotteistukseen. Meillä on laaja kokemus eri teollisuuden aloilta.

Koneturvallisuus

Koneturvallisuus-palveluidemme avulla saamme koneiden ja tuotantolinjojen turvallisuustason vastaamaan voimassa olevia vaatimuksia.  

Koneturvallisuus

Koneturvallisuus alkaa suunnittelusta

Entopin kattava kokemus eri teollisuudenaloilta antaa arvokasta näkemystä erilaisista haasteista ja niiden ratkaisuista. Koneturvallisuus-palveluidemme avulla saamme koneiden ja tuotantolinjojen turvallisuustason vastaamaan voimassa olevia vaatimuksia.  

piirroskuva turvakypärästä

Koneturvallisuuden palvelut

Projektin alussa kartoitamme asiakkaan kanssa koneiden ja tuotantolinjojen nykyiset turvallisuustasot ja vaatimukset. Näiden perusteella laadimme riskiarvioinnit, suunnitelmat ja ehdotukset, joilla kohde saadaan vastaamaan voimassa olevia SFS-standardeja.  

Ohjeistamme ja tarvittaessa koulutamme henkilökunnan uusittuun turvajärjestelmään.

  • Turvallisuuskartoitus
  • Riskianalyysit, turvallisuussuunnitelmat
  • Lujuuslaskelmat
  • Teollisuuden hoitotason suunnittelu
  • Koulutus ja konsultointi
Miehen kädet selaamassa kirjaa

”Koneturvallisuus-palveluidemme avulla saamme koneiden ja tuotantolinjojen turvallisuustason vastaamaan voimassa olevia vaatimuksia.”

Kimmo Pyykkö, Entop Oy

Koulutus

Entopin asiantuntijat ovat kokeneita kouluttajia. Tarjoamme yrityksille tehokkaat, yrityksen tarpeiden mukaan räätälöidyt koulutukset suunnitteluun liittyen.  

Tarjoamme koulutuksia mm. seuraavilla teemoilla: 

  • Koneiden turvallisuuden perusteet 
  • Riskien arvioinnin perusteet 

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä ja kerro meille tavoitteesi. Tarjoamme vuosikymmenten kokemuksella arvokasta näkemystä erilaisista haasteista ja niiden ratkaisemisesta eri teollisuudenaloilla.

Kimmo Pyykkö

Aluepäällikkö, Tampere

+358 44 369 7071

kimmo.pyykko@entop.fi

Tutustu myös

© 2023 Entop Oy