Mekaniikka­­suunnittelu

Mekaniikkasuunnittelu on Entopin ydinosaamista. Tarkalla suunnittelulla ja yksityiskohtaisella dokumentoinnilla varmistamme onnistuneen lopputuloksen.

Tekninen laskenta

Asiantuntijoidemme laaja kokemus eri teollisuudenaloilta antaa arvokasta näkemystä erilaisista haasteista ja niiden ratkaisuista. Tutustu tarkemmin.

Tuotekehitys

Tuotekehityspalvelumme kattavat kehitysprosessin kaikki osa-alueet konseptoinnista tuotteistukseen. Meillä on laaja kokemus eri teollisuuden aloilta.

Koneturvallisuus

Koneturvallisuus-palveluidemme avulla saamme koneiden ja tuotantolinjojen turvallisuustason vastaamaan voimassa olevia vaatimuksia.  

Tekninen laskenta

Asiantuntevaa teknistä laskentaa 

Entopin asiantuntijoiden laaja kokemus eri teollisuudenaloilta antaa arvokasta näkemystä erilaisista haasteista ja niiden ratkaisuista. Tekninen laskenta on osa tuotekehitys- ja mekaniikkasuunnittelun palveluitamme. 

Suunnittelijoidemme monipuolinen osaaminen takaa, että voimme tarjota asiakkaillemme tekijän, jolta löytyy tarvittavan alan erityisosaamista.  

Teknisen laskennan palvelut 

Teknisen laskennan tiimimme tarjoaa asiakkaillemme teollisuuden standardien mukaisia analyysejä, joita edellytetään monissa turvallisuuskriittisissä kohteissa.  

Suunnittelukohteita voivat olla mm. teräsrakenteet, painelaitteet, siilot, mastot ja seismisten alueiden rakenteet. Teemme laadukkaat ja dokumentoidut analyysit myös tuotekehitys- ja mekaniikkasuunnitteluprojekteihin. 

Teknisen laskennan palveluihimme kuuluvat myös useat erikoisanalyysit, kuten virtuaalipolttokokeet. 

  • Lujuuslaskenta 
  • Rakenneanalyysit 
  • Väsymistarkastelut 
  • Värähtelyanalyysit 
  • Heräte- ja vasteanalyysit
  • Stabiliteettitarkastelut 
  • Eurocode 3 mukaiset tarkastelut 
  • Lämpö- ja palolaskennat 
  • Painelaitelaskennat  
Mies tekee töitä tietokoneella

”Teknisen laskennan avulla voimme ennustaa rakenteen toimivuutta erilaisissa ympäristöissä sekä tilanteissa ilman fyysisiä prototyyppejä. Tulosten pohjalta tuotteista voidaan tehdä tehokkaampia sekä edullisempia ja simuloinnilla vältetään usein kalliit fyysiset testit. Nykyaikaisilla työkaluilla erilaisten tarkasteluiden tekeminen on tehokasta ja tulokset ovat luotettavia.

Tuomo Kuusi, Entop Oy

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä ja kerro meille tavoitteesi. Tarjoamme vuosikymmenten kokemuksella arvokasta näkemystä erilaisista haasteista ja niiden ratkaisemisesta eri teollisuudenaloilla.

Tuomo Kuusi

Aluepäällikkö, Helsinki

+358 50 409 3704

tuomo.kuusi@entop.fi

Tutustu myös

© 2023 Entop Oy