Mekaniikka­­suunnittelu

Mekaniikkasuunnittelu on Entopin ydinosaamista. Tarkalla suunnittelulla ja yksityiskohtaisella dokumentoinnilla varmistamme onnistuneen lopputuloksen.

Tekninen laskenta

Asiantuntijoidemme laaja kokemus eri teollisuudenaloilta antaa arvokasta näkemystä erilaisista haasteista ja niiden ratkaisuista. Tutustu tarkemmin.

Tuotekehitys

Tuotekehityspalvelumme kattavat kehitysprosessin kaikki osa-alueet konseptoinnista tuotteistukseen. Meillä on laaja kokemus eri teollisuuden aloilta.

Koneturvallisuus

Koneturvallisuus-palveluidemme avulla saamme koneiden ja tuotantolinjojen turvallisuustason vastaamaan voimassa olevia vaatimuksia.  

Yritys

Toimialan edelläkävijä 

Entop on kotimainen mekaniikkasuunnitteluun keskittynyt insinööritoimisto, joka suunnittelee ja tuottaa laadukkaita asiakaslähtöisiä sekä innovatiivisia teknisiä palvelutuotteita ja ratkaisuja, jotka parantavat asiakkaiden liiketoimintaprosessien tuottavuutta ja kilpailuetua kansainvälisillä markkinoilla. 

Palvelumme kattavat tuotekehityksen kaikki osa-alueet aina konseptoinnista tuotteistukseen. Olemme toimialallamme edelläkävijä, joka pyrkii jatkuvasti kehittämään omaa toimintaansa ja löytämään uusia entistä parempia ratkaisuja. 

Kokenut ja luotettava suunnittelutoimisto 

Entop Oy on perustettu Lahdessa vuonna 1988. Vuosikymmenten aikana olemme kasvattaneet arvokasta kokemusta suunnittelusta teollisuuden eri aloille, kuten mekaanisen puunjalostus-, metalli- ja prosessiteollisuuden mekaniikkasuunnittelusta sekä projektinhallinnasta.  

Palvelumme parantavat asiakkaidemme toiminnallista tehokkuutta ja kannattavuutta sekä auttavat heitä luomaan ylivertaista kilpailukykyä kansainvälisillä markkinoilla. Entopin palveluihin luottavatkin useat globaalia liiketoimintaa harjoittavat suomalaiset projektitoimittajat ja tuotantolaitokset.  

Pidämme aidosti huolta asiakkaistamme ja kehitämme toimintaamme ja tuotteitamme kouluttamalla henkilöstöämme, ottamalla käyttöön uusia suunnittelutyökaluja ja apuvälineitä, käynnistämällä kehitys- ja tuotteistustoimenpiteitä ja seuraamalla asetettujen tavoitteiden toteutumista. 

Toimipisteemme sijaitsevat Lahdessa, Helsingissä ja Tampereella. Entopilla työskentelee lähes 40 suunnittelualan asiantuntijaa, joilta löytyy monialaisesti erikoisosaamista eri teollisuuden aloilta.  

Olemme mukana S.E.C Subcontracting Excellence Clusterin toiminnassa sekä Suomen Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Entop Oy on ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä saanut Kiwa Inspectan myöntämän Green Card laatusertifikaatin vuonna 2007.  

Aloitetaanko
yhteistyö?

Parhaimmillaan insinööritaito on monimutkaisten asioiden yksinkertaistamista ja uusien näkökulmien löytämistä. Kerro meille tavoitteenne ja kerromme, kuinka saavutat ne. 

Töihin Entopille  

Entopilla pääset työskentelemään mielenkiintoisten asiakkaiden kanssa ja mielenkiintoisissa ja haastavissa projekteissa. Asiantuntevien ja osaavien työkavereiden tuella saat mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä. 

Entopin henkilöä työskentelemässä yhdessä

Vastuullista yritystoimintaa

Entop tarjoaa asiakkailleen parhaita mahdollisia asiantuntijapalveluita, jotka auttavat kehittämään asiakkaiden liiketoimintaa kestävästi ja vastuullisesti. Olemme tehneet omalla alallamme merkittävää kehitystyötä vastuullisen suunnittelun näkökulmasta.

© 2023 Entop Oy