Mekaniikka­­suunnittelu

Mekaniikkasuunnittelu on Entopin ydinosaamista. Tarkalla suunnittelulla ja yksityiskohtaisella dokumentoinnilla varmistamme onnistuneen lopputuloksen.

Tekninen laskenta

Asiantuntijoidemme laaja kokemus eri teollisuudenaloilta antaa arvokasta näkemystä erilaisista haasteista ja niiden ratkaisuista. Tutustu tarkemmin.

Tuotekehitys

Tuotekehityspalvelumme kattavat kehitysprosessin kaikki osa-alueet konseptoinnista tuotteistukseen. Meillä on laaja kokemus eri teollisuuden aloilta.

Koneturvallisuus

Koneturvallisuus-palveluidemme avulla saamme koneiden ja tuotantolinjojen turvallisuustason vastaamaan voimassa olevia vaatimuksia.  

Meillä töissä

Entop työnantajana

Olemme sitoutuneet rakentamaan ja vahvistamaan vahvaa yrityskulttuuria sekä motivoivaa ja tukea antavaa työympäristöä, jotka perustuvat turvallisuuteen, avoimuuteen, tasa-arvoisuuteen ja luottamukseen. Työntekijämme ovat avain menestykseen. 

  • Panostamme ammattitaitoiseen ja motivoituneeseen henkilöstöön 
  • Teemme laadukasta ja tuloksellista yhteistyötä
  • Pyrimme tekniseen edelläkävijyyteen
  • Huolehdimme asiakastyytyväisyydestä
  • Toimimme ympäristöystävällisesti
  • Noudatamme säännöksiä ja määräyksiä
Entopin henkilöstöä tekemässä töitä yhdessä
Kaksi miestä ja nainen työskentelevät yhdessä

Työntekijämme ovat avain menestykseen

Entopilla työskentelee yli 35 ammattilaista kolmella eri paikkakunnalla: Lahdessa, Tampereella ja Helsingissä. Asiakaskuntamme on laaja, joten tarjolla on monipuolisesti erilaisia projekteja. Haemme jatkuvasti uusia tekijöitä mielenkiintoisin asiantuntijatehtäviin.

Tarjoamme suunnittelijauransa eri vaiheissa oleville mekaniikkasuunnittelijoille mahdollisuuden päästä toteuttamaan erilaisia tuotekehityksen ja mekaniikkasuunnittelun projekteja. Tarjoamme toimialan parhaan perehdytyksen ja vahvan esimiestuen. 

Miksi töihin Entopille? 

Kiinnostavimmat projektit
Mielenkiintoiset asiakasprojektimme haastavat osaamistasi. Pääset ratkomaan haasteita muun muassa puunjalostus-, metalli- ja prosessiteollisuuden tarpeisiin.

Huippu työyhteisö
Entopin tiimin tuella saat mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä sekä nauraa päivittäin. Ei väliä, missä työpisteesi sijaitsee – koet olevasi osa työyhteisöämme. Entopin eNPS on huikea 41.

Alan kattavin perehdytys
Mentorointimallimme tukee erityisesti nuoria suunnittelijoita, mutta myös urallaan pidemmälle ehtineitä. Olemme myös valmiita oppimaan uutta sinulta!

Joustavuus
Saat käyttöösi toimivat työkalut sekä mahdollisuuden työskennellä haluamallasi paikkakunnalla: Helsinki, Lahti, Tampere. Etätyöskentelyn mahdollisuudesta voimme sopia erikseen.

Edut myös työpaikan ulkopuolella
Vapaalle ne osaa insinööritkin vaihtaa. Työntekijämme saavat lounasedun sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit. Liikunnan päälle tietysti hierontaetu. Kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus on myös hoidossa työnantajan puolesta.

Millaisia projekteja luvassa?

Tutustu asiakastarinoidemme kautta, millaisiin projekteihin sinun on mahdollista päästä mukaan. Lue myös työntekijöidemme ajatuksia, millaista on työskentely Entopilla.

TYÖNTEKIJÖIDENSÄ SUOSITTELEMA 

Entopin tuoreen (06/2023) eNPS-kyselyn tulosten mukaan työntekijöidemme tyytyväisyys on alan keskivertoa selkeästi korkeampi.

Entopin eNPS luku on 41 alan keskiarvon ollessa 17.

Parasta Entopilla on mielenkiintoisten työtehtävien ja projektien lisäksi mukavat kollegat, joustavat työajat ja etätyön mahdollisuus.

Työpaikkailmoituksessa luvattu ”nuorekas ilmapiiri” on pitänyt paikkansa. Työnantajana Entop on rehti ja läpinäkyvä.

Entopin työyhteisö on todella kannustava ja aina ollaan valmiina pohtimaan haastavampia projekteja yhdessä. Työkavereiden kesken vitsaillaan ja naureskellaan arjen asioille päivittäin.

Avoimet työpaikat

Avoin hakemus

Tule mukaan kasvavaan yritykseen! Jos arvostat toimivia työkaluja ja loistavia tyyppejä työkavereina, laita vapaamuotoinen hakemus ja jutellaan tarkemmin, millaisiin uusiin projekteihin voisit päästä mukaan.

Ota yhteyttä ja autamme sinua kehittymään urallasi.

Kimmo Pyykkö

Aluepäällikkö, Tampere

+358 44 369 7071

kimmo.pyykko@entop.fi

Tutustu millaista on työskennellä Entopilla

© 2023 Entop Oy