Mekaniikka­­suunnittelu

Mekaniikkasuunnittelu on Entopin ydinosaamista. Tarkalla suunnittelulla ja yksityiskohtaisella dokumentoinnilla varmistamme onnistuneen lopputuloksen.

Tekninen laskenta

Asiantuntijoidemme laaja kokemus eri teollisuudenaloilta antaa arvokasta näkemystä erilaisista haasteista ja niiden ratkaisuista. Tutustu tarkemmin.

Tuotekehitys

Tuotekehityspalvelumme kattavat kehitysprosessin kaikki osa-alueet konseptoinnista tuotteistukseen. Meillä on laaja kokemus eri teollisuuden aloilta.

Koneturvallisuus

Koneturvallisuus-palveluidemme avulla saamme koneiden ja tuotantolinjojen turvallisuustason vastaamaan voimassa olevia vaatimuksia.  

Meillä töissä

Entop työnantajana

Olemme sitoutuneet rakentamaan ja vahvistamaan vahvaa yrityskulttuuria sekä motivoivaa ja tukea antavaa työympäristöä, jotka perustuvat turvallisuuteen, avoimuuteen, tasa-arvoisuuteen ja luottamukseen. Työntekijämme ovat avain menestykseen. 

Entopilla työskentelee yli 35 ammattilaista kolmella eri paikkakunnalla: Lahdessa, Tampereella ja Helsingissä. Haemme jatkuvasti uusia tekijöitä mielenkiintoisin asiantuntijatehtäviin. Tarjoamme toimialan parhaan perehdytyksen ja vahvan esimiestuen.  

Entopin henkilöstöä tekemässä töitä yhdessä

Miksi töihin Entopille? 

Entopilla pääset työskentelemään mielenkiintoisten asiakkaiden kanssa ja niin haastavissa projekteissa, kuin siipesi kantavat. Entopin loistavien tyyppien tuella saat mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä. 

Tarjoamme alan kattavimman perehdytyksen. Mentorointimallimme on kehitetty erityisesti nuorille suunnittelijoille, mutta se auttaa myös urallaan pidemmälle ehtineitä. 

Meillä saat käyttöösi toimivat työkalut ja mahdollisuuden työskennellä haluamallasi paikkakunnalla. Entopilla työntekijät saavat lounasedun sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit. Tarjoamme työntekijöille myös hierontaedun. 

Mitä mieltä ovat Entopin työntekijät?

Työpaikkailmoituksessa luvattu ”nuorekas ilmapiiri” on pitänyt paikkansa. Työnantajana Entop on rehti ja läpinäkyvä.

Jesse Latva, suunnittelija

Parasta Entopilla on mielenkiintoisten työtehtävien ja projektien lisäksi mukavat kollegat, joustavat työajat ja etätyön mahdollisuus.

Tero Tikander, pääsuunnittelija

Avoimet työpaikat

Avoin hakemus

Tule mukaan kasvavaan yritykseen! Jos arvostat toimivia työkaluja ja loistavia tyyppejä työkavereina, laita vapaamuotoinen hakemus ja jutellaan tarkemmin, millaisiin uusiin projekteihin voisit päästä mukaan.

Ota yhteyttä ja autamme sinua kehittymään urallasi.

Kimmo Pyykkö

Aluepäällikkö, Tampere

+358 44 369 7071

kimmo.pyykko@entop.fi

Tutustu millaista on työskennellä Entopilla

© 2023 Entop Oy