Mekaniikka­­suunnittelu

Mekaniikkasuunnittelu on Entopin ydinosaamista. Tarkalla suunnittelulla ja yksityiskohtaisella dokumentoinnilla varmistamme onnistuneen lopputuloksen.

Tekninen laskenta

Asiantuntijoidemme laaja kokemus eri teollisuudenaloilta antaa arvokasta näkemystä erilaisista haasteista ja niiden ratkaisuista. Tutustu tarkemmin.

Tuotekehitys

Tuotekehityspalvelumme kattavat kehitysprosessin kaikki osa-alueet konseptoinnista tuotteistukseen. Meillä on laaja kokemus eri teollisuuden aloilta.

Koneturvallisuus

Koneturvallisuus-palveluidemme avulla saamme koneiden ja tuotantolinjojen turvallisuustason vastaamaan voimassa olevia vaatimuksia.  

Entop EKO

Lisää tuottavuuta Entop EKO
-suunnittelulla

Entop tarjoaa ensimmäisenä Suomessa ympäristönäkökulmat huomioivaa mekaniikkasuunnittelua. Entop EKO -mekaniikkasuunnittelupalvelussa huomioimme kattavasti mahdollisuudet pienentää suunniteltavan laitteen tai valmistuslinjan ympäristökuormituksia.  

Energiatehokasta, kestävää ja optimoitua mekaniikkasuunnittelua

Entop EKO -suunnittelupalvelun ydin on laadukas ja kustannustehokas tuote tai ratkaisu. Suunnitteluprosessin aikana käymme asiakkaan kanssa läpi suunniteltavalle tuotteelle asetettavat tavoitteet sekä ratkaisuun liittyvät ympäristönäkökulmat.

Suunnittelutyön tueksi olemme kehittäneet suunnittelutyömme prosesseja ja uusia laskentatyökaluja, joiden avulla ympäristönäkökulmat on helppo huomioida kustannustehokkaasti. Entop EKO -suunnittelu on viisasta mekaniikkasuunnittelua, joka ei nosta suunnittelun kustannuksia.

Entop EKO -mekaniikkasuunnittelun avulla voimme parantaa ratkaisun käytettävyyttä sekä pienentää muun muassa lopputuotteen:

  • elinkaarikustannuksia
  • materiaalin käyttöä
  • energiankulutusta
  • hiilijalanjälkeä.

”Yksi selkeimmistä vastuullisen suunnittelun toimenpiteistä on vähentää materiaalien määrää. Mitä vähemmän lopputuotteessa on esimerkiksi käytetty terästä, sitä ympäristöystävällisempi se on. Huomioimme suunnittelussa aina tuotteen valmistettavuuden, turvallisuuden ja laadun.”

Aku Arasola, Entop Oy

”Entop EKO -suunnittelu on viisasta mekaniikkasuunnittelua, jonka avulla voimme säästää jopa 20% materiaalikuiluissa ja 50% valmistuskuluissa.”

Tuomo Kuusi, Entop Oy
Kaksi miestä ja nainen työskentelevät yhdessä

Toimialat ja referenssit

Entop on ollut mukana suunnittelemassa ympäristöystävällisiä tuotteita ja ratkaisuja mm. näillä toimialoilla:

  • energiateollisuus
  • teknologiateollisuus
  • ympäristötoimiala
  • uusiutuva energia
  • logistiikka
  • maatalous.

Näiden lisäksi Entopilta löytyy vahvaa toimialaosaamista myös mekaanisen metsäteollisuuden sekä konerakennusteollisuuden puolelta aina vuodesta 1988.

Entop ja Pemamek kehittävät yhdessä uusia työkaluja tuulivoimaloiden rakentamiseen

”Elämme murroksessa, jossa uusien energialähteiden hyödyntäminen on välttämätöntä. Tuulivoimaloita rakennetaan uusille merialuille, joilla voi olla enemmän syvyyttä. Kaikki tämä vaatii uudenlaista suunnittelua myös työkaluilta, joilla tuulivoimaloita valmistetaan.”

Antti Kemppainen, Pemamek Oy

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä ja kerro meille tavoitteesi. Tarjoamme vuosikymmenten kokemuksella arvokasta näkemystä erilaisista haasteista ja niiden ratkaisemisesta eri teollisuudenaloilla.

Varaa ilmainen kartoituskäynti!
Laita viestiä tai soita Akulle.

Aku Arasola

Suunnittelupäällikkö

+358 44 770 0839

aku.arasola@entop.fi

Tutustu myös

Vastuullisuus

Haluamme vastata asiakkailta tulleeseen tarpeeseen huomioida ympäristönäkökulmat jo suunnitteluvaiheessa. Tutustu kehitystyöhömme.

© 2023 Entop Oy