Mekaniikka­­suunnittelu

Mekaniikkasuunnittelu on Entopin ydinosaamista. Tarkalla suunnittelulla ja yksityiskohtaisella dokumentoinnilla varmistamme onnistuneen lopputuloksen.

Tekninen laskenta

Asiantuntijoidemme laaja kokemus eri teollisuudenaloilta antaa arvokasta näkemystä erilaisista haasteista ja niiden ratkaisuista. Tutustu tarkemmin.

Tuotekehitys

Tuotekehityspalvelumme kattavat kehitysprosessin kaikki osa-alueet konseptoinnista tuotteistukseen. Meillä on laaja kokemus eri teollisuuden aloilta.

Koneturvallisuus

Koneturvallisuus-palveluidemme avulla saamme koneiden ja tuotantolinjojen turvallisuustason vastaamaan voimassa olevia vaatimuksia.  

Mekaniikkasuunnittelija

Mies ja nainen katsovat suunnitelmaa tietokoneen näytöltä

Mekaniikkasuunnittelijoita Helsinkiin, Tampereelle ja Lahteen

Entop on kotimainen mekaniikkasuunnitteluun keskittynyt insinööritoimisto. Tarjoamme suunnittelijauransa eri vaiheissa oleville mekaniikkasuunnittelijoille mahdollisuuden päästä toteuttamaan erilaisia tuotekehityksen ja mekaniikkasuunnittelun projekteja.

Haemme suunnittelijoita kaikille toimipisteillemme: Helsinkiin, Tampereelle ja Lahteen.

Asiakaskuntamme on laaja, joten tarjolla on monipuolisesti erilaisia projekteja. Olipa sinulla jo useiden vuosien kartuttamaa kokemusta tai uskot olevasi tulevaisuuden huippuammattilainen, haluamme kuulla sinusta lisää.

Miksi töihin Entopille?

Entopilla pääset työskentelemään mielenkiintoisten asiakkaiden ja projektien parissa. Pääset näyttämään osaamisesi haastavissa projekteissa sekä asiantuntevien ja osaavien työkavereiden tuella saat mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä asiantuntijana.

Tätä tarjoamme sinulle

Alan kattavimman perehdytyksen ja urakehitystäsi tukevan mentorointimallin
Mentorointimallimme tukee erityisesti nuoria suunnittelijoita, mutta myös urallaan pidemmälle ehtineitä. Olemme myös valmiita oppimaan uutta sinulta!

Kiinnostavimmat projektit
Mielenkiintoiset asiakasprojektimme haastavat osaamistasi. Pääset ratkomaan haasteita muun muassa puunjalostus-, metalli- ja prosessiteollisuuden tarpeisiin.

Toimivat työkalut ja huippu työyhteisö
Saat käyttöösi toimivat työkalut, joustavan työajan. Entopin tiimin tuella saat mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä sekä nauraa päivittäin. Ei väliä, missä työpisteesi sijaitsee – koet olevasi osa työyhteisöämme. Entopin eNPS on huikea 41.

Edut myös työpaikan ulkopuolella
Vapaalle ne osaa insinööritkin vaihtaa. Työntekijämme saavat lounasedun sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit. Liikunnan päälle tietysti hierontaetu. Kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus on myös hoidossa työnantajan puolesta.

Näin onnistut tehtävässä

Sinulla on soveltuva koulutus konetekniikan alalta, esim. insinööri tai DI ja sinulla on kokemusta nykyaikaisista 3D-suunnitteluohjelmistoista sekä vähintään 1–2 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä.

Olet valmis haastamaan osaamistasi ja työskentelemään yhdessä asiantuntijatiimin sekä asiakkaidemme kanssa. Haluat olla mukana toteuttamassa ratkaisuja, jotka parantavat asiakkaidemme liiketoimintaprosessien tuottavuutta ja kilpailuetua kansainvälisillä markkinoilla.

Haluat omalla osaamisellasi auttaa koko Entopin tiimiä kehittymään, jotta voimme tarjota asiakkaillemme entistä parempia ratkaisuja.

Oletko juuri valmistunut tai valmistumassa? Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro uratavoitteistasi. Entopilla sinun on mahdollista kasvaa mekaniikkasuunnittelun huippuosaajaksi.

Työntekijämme ovat avain menestykseen

Olemme sitoutuneet rakentamaan ja vahvistamaan vahvaa yrityskulttuuria sekä motivoivaa ja tukea antavaa työympäristöä, jotka perustuvat turvallisuuteen, avoimuuteen, tasa-arvoisuuteen ja luottamukseen.

Vastuullisuus ja ympäristönäkökulmat ovat tänä päivänä entistä merkittävämmässä roolissa kaikessa yritystoiminnassa. Erotummekin toiminnoissamme positiivisesti muista alan yrityksistä. 

  • Panostamme ammattitaitoiseen ja motivoituneeseen henkilöstöön 
  • Teemme laadukasta ja tuloksellista yhteistyötä
  • Pyrimme tekniseen edelläkävijyyteen
  • Huolehdimme asiakastyytyväisyydestä
  • Toimimme ympäristöystävällisesti
  • Noudatamme säännöksiä ja määräyksiä

Kiinnostuitko?

Tule mukaan alan edelläkävijöiden joukkoon! Laita hakemus palkkatoiveineen tulemaan ja jatketaan keskustelua. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätiedot ja yhteydenotot Kimmo Pyykölle. 

Kimmo Pyykkö

Aluepäällikkö, Tampere

+358 44 369 7071

kimmo.pyykko@entop.fi

© 2023 Entop Oy