Mekaniikka­­suunnittelu

Mekaniikkasuunnittelu on Entopin ydinosaamista. Tarkalla suunnittelulla ja yksityiskohtaisella dokumentoinnilla varmistamme onnistuneen lopputuloksen.

Tekninen laskenta

Asiantuntijoidemme laaja kokemus eri teollisuudenaloilta antaa arvokasta näkemystä erilaisista haasteista ja niiden ratkaisuista. Tutustu tarkemmin.

Tuotekehitys

Tuotekehityspalvelumme kattavat kehitysprosessin kaikki osa-alueet konseptoinnista tuotteistukseen. Meillä on laaja kokemus eri teollisuuden aloilta.

Koneturvallisuus

Koneturvallisuus-palveluidemme avulla saamme koneiden ja tuotantolinjojen turvallisuustason vastaamaan voimassa olevia vaatimuksia.  

Dewaco ja Entop rakentavat yhteistyössä kestävämpää tulevaisuutta

Dewaco Oy on kansainvälisesti tunnustettu suomalainen yritys, joka on erikoistunut innovatiivisten ja kestävien ratkaisujen tarjoamiseen veden ja jäteveden käsittelyyn. Entop on tarjonnut osaamistaan tuotekehityksessä, suunnittelussa ja lujuuslaskennassa. Kahden oman alansa edelläkävijän yhteistyön tavoitteena on varmistaa pitkäikäisten tuotteiden kestävyys jo suunnitteluvaiheessa.

Vuonna 1986 perustettu Dewaco on kasvanut merkittäväksi alansa toimijaksi, palvellen kunnallisia ja teollisia asiakkaita ympäri maailmaa. Yrityksen tuotevalikoima kattaa laajan kirjon laitteita ja järjestelmiä, jotka on suunniteltu parantamaan vedenpuhdistusprosesseja, biomassan käsittelyä ja jäteveden hallintaa. Dewacon sitoutuminen innovaatioon ja laatuun sekä syvällinen tekninen asiantuntemus mahdollistavat asiakkaille tarjottavat räätälöidyt ratkaisut, jotka vastaavat nykypäivän haasteisiin vedenkäsittelyn alalla.

Yhteistyö Entopin kanssa on keskittynyt erityisesti laitteiden lujuuslaskentaan ja tavoitteena on ollut varmistaa tuotteiden kriittisten osien kestävyys jo suunnitteluvaiheessa. Lujuuslaskennalla on merkittävä rooli Dewacon tarjoamien ratkaisujen kestävyyden ja luotettavuuden varmistamisessa. Dewaco on hyödyntänyt Entopin asiantuntemusta muun muassa vedenpuhdistukseen sekä suolanpoistoon liittyvien laitteiden komponenttien mitoituksessa sekä suunnitteluautomaattien kehittämisessä.

Dewacon operatiiivinen johtaja Jari Virtanen antaan kiitosta erityisesti Entopin palveluhalukkuudelle ja nopeille vasteajoille, jotka ovat olleet avainasemassa yhteistyön onnistumisessa.

Yhteistyö Entopin kanssa on ollut joustavaa, mikä on varmistanut oman toimintamme ripeän etenemisen.

Jari Virtanen, Dewaco

Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassa

Dewacon toiminnan ytimessä on vahva ympäristötietoisuus ja pyrkimys kestävään kehitykseen. Yritys on omistautunut luomaan ratkaisuja, jotka eivät ainoastaan täytä asiakkaiden tarpeita tehokkaasti, vaan myös edistävät ympäristön suojelua ja kestävyyttä.

Tämä näkyy Dewacon ympäristölupauksessa, jossa korostetaan pitkäikäisten ja energiatehokkaiden tuotteiden kehittämistä, hiilijalanjäljen pienentämistä ja ympäristövaikutusten minimointia kaikissa toiminnan vaiheissa.

Dewacon sitoumus ympäristöystävällisyyteen ja kestävään kehitykseen tekee siitä alansa edelläkävijän, joka ei ainoastaan vastaa nykyisiin ympäristöhaasteisiin, vaan myös rakentaa perustaa puhtaammalle ja vihreämmälle tulevaisuudelle.

Dewacon ja Entopin yhteistyössä tekninen asiantuntemus ja ympäristövastuullisuus kulkevat käsi kädessä. Yhteistyön avulla Dewaco on pystynyt kehittämään tuotteitaan vastuullisesti ja ottaen huomioon niiden ympäristövaikutukset sekä edistäen samalla kestävää kehitystä. Yhteistyö on osoitus siitä, että kun kaksi yritystä jakavat samat arvot ja tavoitteet voidaan yhdessä tuottaa merkittävää arvoa niin yrityksille itselleen kuin koko yhteiskunnalle.

© 2023 Entop Oy