Mekaniikka­­suunnittelu

Mekaniikkasuunnittelu on Entopin ydinosaamista. Tarkalla suunnittelulla ja yksityiskohtaisella dokumentoinnilla varmistamme onnistuneen lopputuloksen.

Tekninen laskenta

Asiantuntijoidemme laaja kokemus eri teollisuudenaloilta antaa arvokasta näkemystä erilaisista haasteista ja niiden ratkaisuista. Tutustu tarkemmin.

Tuotekehitys

Tuotekehityspalvelumme kattavat kehitysprosessin kaikki osa-alueet konseptoinnista tuotteistukseen. Meillä on laaja kokemus eri teollisuuden aloilta.

Koneturvallisuus

Koneturvallisuus-palveluidemme avulla saamme koneiden ja tuotantolinjojen turvallisuustason vastaamaan voimassa olevia vaatimuksia.  

Lisää tuottavuutta Entop EKO -suunnittelulla

Miehen kädet selaamassa kirjaa

Entop EKO -mekaniikkasuunnittelupalvelu

Entop tarjoaa ensimmäisenä Suomessa ympäristönäkökulmat huomioivaa mekaniikkasuunnittelua. Entop EKO -mekaniikkasuunnittelupalvelussamme huomioidaan kattavasti mahdollisuudet pienentää suunniteltavan laitteen tai valmistuslinjan ympäristökuormitukset.

Palvelun ydin on laadukas ja kustannustehokas tuote tai ratkaisu. Suunnitteluprosessin aikana käymme asiakkaan kanssa läpi suunniteltavalle tuotteelle asetettavat tavoitteet sekä ratkaisuun liittyvät ympäristönäkökulmat.

Entop EKO -mekaniikkasuunnittelun avulla voimme parantaa ratkaisun käytettävyyttä sekä pienentää muun muassa lopputuotteen:

  • elinkaarikustannuksia
  • materiaalin käyttöä
  • energiankulutusta
  • hiilijalanjälkeä.

Suunnittelutyön tueksi olemme kehittäneet suunnittelutyömme prosesseja ja uusia laskentatyökaluja, joiden avulla ympäristönäkökulmat on helppo huomioida kustannustehokkaasti. Entop EKO -suunnittelu on viisasta mekaniikkasuunnittelua, joka ei nosta suunnittelun kustannuksia.

Odotan mielenkiinnolla suunnittelutyökalumme kehitysvaiheiden tuloksia. On ollut mahtavaa tehdä kehitystyötä yhdessä taitavan suunnittelutiimimme kanssa.

Aku Arasola, Entop Oy
Mies tekee töitä tietokoneella

TOIMIALAT JA ASIAKASREFENSSIT

Entop on ollut mukana suunnittelemassa ympäristöystävällisiä tuotteita ja ratkaisuja mm. näillä toimialoilla:

  • energiateollisuus
  • teknologiateollisuus
  • ympäristötoimiala
  • uusiutuva energia
  • logistiikka
  • maatalous.

Näiden lisäksi Entopilta löytyy vahvaa toimialaosaamista myös mekaanisen metsäteollisuuden sekä konerakennusteollisuuden puolelta aina vuodesta 1988.

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä ja kerro meille tavoitteesi. Tarjoamme veloituksettoman kartoituksen tarpeidenne läpikäyntiin ja ratkaisumahdollisuuksien suunniteltuun.

Kimmo Pyykkö

Aluepäällikkö, Tampere

+358 44 369 7071

kimmo.pyykko@entop.fi

© 2023 Entop Oy