Mekaniikka­­suunnittelu

Mekaniikkasuunnittelu on Entopin ydinosaamista. Tarkalla suunnittelulla ja yksityiskohtaisella dokumentoinnilla varmistamme onnistuneen lopputuloksen.

Tekninen laskenta

Asiantuntijoidemme laaja kokemus eri teollisuudenaloilta antaa arvokasta näkemystä erilaisista haasteista ja niiden ratkaisuista. Tutustu tarkemmin.

Tuotekehitys

Tuotekehityspalvelumme kattavat kehitysprosessin kaikki osa-alueet konseptoinnista tuotteistukseen. Meillä on laaja kokemus eri teollisuuden aloilta.

Koneturvallisuus

Koneturvallisuus-palveluidemme avulla saamme koneiden ja tuotantolinjojen turvallisuustason vastaamaan voimassa olevia vaatimuksia.  

Entop mukana Alihankinta-messuilla

entop mukana alihankinta-messuilla

Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma Alihankinta ja AlihankintaHEAT järjestetään 27.–29.9.2022 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Tapahtumakokonaisuuden teemana on teollisuuden vetovoima, tarpeet ja tekijät.

Alihankinta on teollisuuden ammattilaisten kohtaamispaikka ja esillä on monipuolisesti eri teollisuuden alat ja ratkaisut. Messutapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen läpileikkauksen toimialan näkymistä sekä alan tulevaisuudesta. Alan ykköstapahtumassa kohtaavat teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät – Entop vahvasti mukana menossa.

Kuka nää hommat oikein tekee?

Tapahtuman yksi päätemoista on pureutuminen ajankohtaiseen pohdintaan, mistä löydetään tekijät ja etenkin ne oikeat tekijät suomalaisen teollisuuden tarpeisiin. Entopilla on yli 30 vuoden kokemus mekaniikkasuunnittelusta ja tuotekehityksestä.

Palvelumme kattavat tuotekehityksen kaikki osa-alueet aina konseptoinnista tuotteistukseen. Olemme toimialallamme edelläkävijä, joka pyrkii jatkuvasti kehittämään omaa toimintaansa ja löytämään uusia entistä parempia ratkaisuja.

Entopin asiantuntijat osastolla A 430

Tervetuloa tutustumaan palveluihimme ja haastamaan asiantuntijoitamme, joiden kokemus ja monialainen asiantuntemus luovat vahvan pohjan tuotekehityspalveluillemme. 

Työskentelemme vastuullisen suunnittelun periaatteiden mukaisesti. Ammattitaitoisen tuotekehityksen ja suunnittelun avulla luomme asiakkaillemme säästöjä niin kustannuksiin, aikaan kuin pidemmällä aikavälillä ympäristöön vaikuttavia materiaalisäästöjä. 

Löydät meidät A-hallista osastolta A 430. Muista rekisteröityä ilmaiseksi mukaan tapahtumaan, linkki alla.

Nähdään Alihankinta-messuilla!

© 2023 Entop Oy