Mekaniikka­­suunnittelu

Mekaniikkasuunnittelu on Entopin ydinosaamista. Tarkalla suunnittelulla ja yksityiskohtaisella dokumentoinnilla varmistamme onnistuneen lopputuloksen.

Tekninen laskenta

Asiantuntijoidemme laaja kokemus eri teollisuudenaloilta antaa arvokasta näkemystä erilaisista haasteista ja niiden ratkaisuista. Tutustu tarkemmin.

Tuotekehitys

Tuotekehityspalvelumme kattavat kehitysprosessin kaikki osa-alueet konseptoinnista tuotteistukseen. Meillä on laaja kokemus eri teollisuuden aloilta.

Koneturvallisuus

Koneturvallisuus-palveluidemme avulla saamme koneiden ja tuotantolinjojen turvallisuustason vastaamaan voimassa olevia vaatimuksia.  

Joona Marttila Helsingistä

Työntekijätarinan grafiikkakuvitus

Joona Marttila valikoitui seuraavaksi haastateltavaksi.

Joona syntyi Järvenpäässä, mutta muutti 5-vuotiaana vanhempien töiden perässä Mongoliaan seitsemäksi vuodeksi. Opiskelut alkoivat Ulaanbaatarin kansainvälisessä koulussa ja jatkuivat Suomessa Järvenpäässä. Lukiossa Joona lähti vaihto-oppilaaksi tuttuhin maisemiin Ulaanbaatariin.

Lukion jälkeen veri veti ulkomaille opiskelemaan suuntana Englanti ja Loughborough. Alaksi valikoitui lentotekniikka. Joona muistelee, että lapsuuden lempikirja käsitteli lentokoneita. Muutenkin Joona on ollut kiinnostunut matematiikasta ja fysiikasta sekä askarrellut koneiden ja mopojen parissa. Kolmen opiskeluvuoden jälkeen ja Bachelor of Engineering -tutkinto taskussaan Joona saapui takaisin Suomeen v. 2016 ja muutti pk-seudulle asumaan.

Syksyllä 2016 Entop haki suunnittelijaa Helsingin konttorille. Joona haki paikkaa ja aloitti työt marraskuussa.

Harrastuksista Joona mainitsi beach volleyn ja puutyöt: uusimpana japanilainen rakennustekniikka. Monen ulkomaan vuoden jälkeen Joona pitää yhteyksiä vanhoihin opiskelukavereihin ja on aktiivisena Helsingin Expat-piireissä.

Kaverit kuvaavat Joonaa seuraavilla adjektiiveilla: iloinen, ystävällinen ja rento.

© 2023 Entop Oy