Mekaniikka­­suunnittelu

Mekaniikkasuunnittelu on Entopin ydinosaamista. Tarkalla suunnittelulla ja yksityiskohtaisella dokumentoinnilla varmistamme onnistuneen lopputuloksen.

Tekninen laskenta

Asiantuntijoidemme laaja kokemus eri teollisuudenaloilta antaa arvokasta näkemystä erilaisista haasteista ja niiden ratkaisuista. Tutustu tarkemmin.

Tuotekehitys

Tuotekehityspalvelumme kattavat kehitysprosessin kaikki osa-alueet konseptoinnista tuotteistukseen. Meillä on laaja kokemus eri teollisuuden aloilta.

Koneturvallisuus

Koneturvallisuus-palveluidemme avulla saamme koneiden ja tuotantolinjojen turvallisuustason vastaamaan voimassa olevia vaatimuksia.  

Entop Oy:n omistusrakenteen muutos

Entop Oy:n alkuperäinen omistaja Arto Rissanen on luopunut omistamistaan osakkeista ja Entop Oy on lunastanut osakkeet.   

Omistusrakenteen muutos on osa Entopin pitkän aikavälin kehityssuunnitelmaa kasvattaa liiketoimintaa kestävästi sekä parantaa entisestään yrityksen kyvykkyyttä vastata nopeasti muuttuvan toimialan ja maailman tarpeisiin.  

Muutoksen myötä kaikki nykyiset omistajat ovat aktiivisesti mukana operatiivisessa toiminnassa, mikä selkeyttää omistusrakennetta ja mahdollistaa entistä monipuolisempien ja vastuullisempien teknisten ratkaisujen tarjoamisen asiakkaillemme. 

Omistajapohjan muutos selkeyttää yrityksen toimintaa ja mahdollistaa yhtenäisen omistajastrategian. Tämä luo edellytyksiä entistä innovatiivisempien ja asiakaslähtöisempien ratkaisujen kehittämiselle. Uskomme, että muutos tuo mukanaan uudistuvia palveluita ja entistä ketterämpää toimintaa, joka vastaa paremmin asiakkaidemme tulevaisuuden tarpeisiin

Kimmo Määttänen, toimitusjohtaja Entop Oy

Muutos omistajarakenteessa mahdollistaa entistä nopeamman ja joustavamman palvelun tarjoamisen asiakkaillemme. Uudistamme parhaillaan Entopin strategiaa huomioimaan entistä paremmin asiakkaidemme tulevaisuuden tarpeet ja varmistamaan, että voimme tarjota asiakkaillemme parhaita mahdollisia teknisiä ratkaisuja ja palveluita nyt ja tulevaisuudessa. 

Entop on kotimainen mekaniikkasuunnitteluun keskittynyt insinööritoimisto, joka suunnittelee ja tuottaa laadukkaita asiakaslähtöisiä sekä innovatiivisia teknisiä palvelutuotteita ja ratkaisuja, jotka parantavat asiakkaiden liiketoimintaprosessien tuottavuutta ja kilpailuetua kansainvälisillä markkinoilla.  

Entop Oy:n osakkaat 

Kimmo Määttänen 

Kimmo Pyykkö 

Tuomo Kuusi 

Lisätiedot 

Kimmo Määttänen 
Toimitusjohtaja, Entop Oy 
+358 50 336 9852

kimmo.maattanen@entop.fi

© 2023 Entop Oy