ENTOP suunnitteluautomaatti

ENTOP suunnitteluautomaatin ratkaisuilla lyhennetään toimitusprosessin läpimenoaikaa automatisoimalla projektin vaatimia asiakaskohtaisia suunnittelutöitä. ENTOP suunnitteluautomaateilla on mahdollista tehostaa niin tarjous- kuin layout- ja mekaniikkasuunnitteluakin. Suunnitteluun käytetty aika lyhenee jopa 80 % verrattuna perinteiseen toimintatapaan.

Esimerkkejä ENTOP suunnitteluautomaateista ja niiden eduista:

Tarjoussuunnitteluautomaatti

  • Tarjouspiirustukset ja -mallit nopeasti. Samalla saadaan valokuvatasoista materiaalia tarjottavista laitteista tarjouksen liitteeksi.
  • Hinnoittelu nopeasti ja tarkasti automaatista.

Layoutautomaatti

  • Laitekohtaisten mallien ja/tai valmiiden tuotteiden yhdistely kätevästi ja tehokkaasti.

Mekaniikkasuunnitteluautomaatti

  • Piirustukset osaluetteloineen sekä DXF:t, materiaalilistat ja piirustusluettelot nopeasti ja virheettömästi.

Kokemuksia ENTOP suunnitteluautomaatista

”Käytössämme on Entopin eri suunnitteluautomaattien kaikki osa-alueet. Konfigurointimme tavoitteena on parantaa kykyämme vastata tehokkaasti asiakkaiden nopeasti muuttuviin vaatimuksiin. Entopin suunnitteluautomaattien ansiosta olemme päässeet kustannuksissa jopa viidesosaan! Töiden läpimenoaika on merkittävästi nopeutunut ja lisäksi tieto on tarkempaa ja virhemarginaalit olemattomia.”

Kari Tuominen, teknologiajohtaja, Peikko Finland Oy


”ENTOP suunnitteluautomaattien hyödyntäminen omissa tuotteissamme on ollut tehokasta ja tuloksellista. Automatisoiduissa kohteissa suunnittelutuntien määrä on jopa puolittunut. Muita merkittäviä hyötyjä ovat olleet yhdenmukaiset valmistusdokumentit, virheiden väheneminen sekä tuotteen tarkempi määrittely.”

Pasi Lehtimäki, kehitysinsinööri, Metso Power Oy

Kimmo Määttänen
Haluatko kuulla lisää?
Kimmo Määttänen
puh. 050 336 9852