Mekaniikkasuunnittelija

Entop

Sijainti: Tampere

Tule meille töihin Entopin nuorekkaaseen porukkaan. Meillä on tarjota sinulle todella mielenkiintoisia asiantuntijatehtäviä sekä toimialan paras perehdytys ja esimiestuki. Meillä pääset työskentelemään mielenkiintoisten asiakkaiden kanssa juuri niin haastavissa projekteissa mihin siipesi kantavat. Entop koostuu hyvistä tyypeistä, joiden tuki on kaikkien käytössä.

Haemme Tampereelle mekaniikkasuunnittelijaa. Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta konetekniikan alalta (esim. insinööri tai DI) sekä kokemusta nykyaikaisista 3D-suunnitteluohjelmistoista. 3D-suunnitteluohjelmiston käyttö työelämässä katsotaan suureksi eduksi.

Etsimme sekä kokeneita konkareita että uransa alkuvaiheessa olevia suunnittelijoita, ja tehtäväkenttä muotoutuu hakijan osaamisen ja toiveiden mukaan.

Jos arvostat, että työkalut toimivat ja toimistossa on hyviä tyyppejä, laita hakemus palkkatoiveineen tulemaan 11.11.2018 mennessä. Kun haluat tulla mukaan kasvavaan firmaan, tule juttelemaan ja kuulemaan, mitä uusia juttuja on tulossa. Lisätietoja saat parhaiten soittamalla Kimmolle, puh. 044 369 7071.